![Craquelins à la pulpe végétale Craquelins à la pulpe végétale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6750eb4c-75c8-47d8-ac4d-c81f7b622657/Derivates/55980399-e6c6-4f6b-9a93-4ca7dbecc9d1.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
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Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- huile antiadhésive en aérosol
- 255 g de légumes (la pulpe provenant du jus de légumes fait maison) (voir Conseil)
- 30 g de graines de lin moulues
- 30 g de graines de chia
- 15 g de sauce tamari
- ⅛ c. à thé de poivre noir moulu
- ⅛ c. à thé de sel
-
⅛
c. à thé de betteraves en poudre
or ⅛ c. à thé de curcuma en poudre en poudre - 30 g de graines de sésame
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 544 kJ / 130 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 10 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 7 g
- Sodium
- 334 mg
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