Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g di zucchero
- 100 g di albumi, a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- confettini argentati e colorati q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 208.8 kJ / 49.9 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Carbohydrates
- 12.7 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 48.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Lingue di gatto
30min
Salsa al cioccolato
10min
Panettone gastronomico farcito
7h 30 phút
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Indonesian Milk Pie
3 Std.
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3 Std.
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Crostata al cioccolato e lamponi
2h