Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g di acqua
- 5 g di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 200 g di pera matura ma soda a fette sottili
- 250 g di mozzarella a dadini
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 20 - 30 g di lardo a fette
- 6 gherigli di noci
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 11015 kJ / 2633 kcal
- Protein
- 109.9 g
- Carbohydrates
- 292.7 g
- Fat
- 121.6 g
- Saturated Fat
- 28.3 g
- Fibre
- 18.8 g
- Sodium
- 18.8 mg
Alternative recipes
Besciamella
15 Min
Pizza napoletana
9h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Crema pasticcera sottovuoto
1 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Focaccine alla curcuma
4 godz. 30 min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella TM6
4h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 Std.
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Tajarin al tartufo
No ratings
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Baguette integrale
5h