Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 220 g di acqua
- 5 g di miele
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 200 g di pera matura ma soda a fette sottili
- 250 g di mozzarella a dadini
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 20 - 30 g di lardo a fette
- 6 gherigli di noci
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 11015 kJ / 2633 kcal
- Protein
- 109.9 g
- Carbohydrates
- 292.7 g
- Fat
- 121.6 g
- Saturated Fat
- 28.3 g
- Fibre
- 18.8 g
- Sodium
- 18.8 mg
Alternative recipes
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3 godz. 30 min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Pane semplice
4h
Pizza al caprino e peperone crusco
26h 15min
Pizze coniglio mozzarella e rucola
No ratings
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
3u. 35min
Pane rustico ripieno
29 Std.
Cosce di pollo al sale, patate sabbiate e salsa alla senape
1 Std. 30 Min