Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour la plaque
- 150 g de chorizo, coupé en dés
- 350 g de poireaux, coupés en morceaux
- 10 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 220 g de crème fraîche
- 3 œufs
- 100 g de fécule de maïs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 957 kJ / 228.7 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 14.3 g
- Fat
- 16.9 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 180.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Sapin de Noël aux lardons et au cheddar
1h 15min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min
Entremets chocolat-cacahuète
12h
Miniclafoutis de légumes
45 min
Croquettes patate douce-jambon
3h
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 min
Soupe de potimarron
35 min
Cake chorizo-courgette
45 min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 min
Muffins façon pizza
35 min