Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- beurre, pour la plaque
- 150 g de chorizo, coupé en dés
- 350 g de poireaux, coupés en morceaux
- 10 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 220 g de crème fraîche
- 3 œufs
- 100 g de fécule de maïs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 957 kJ / 228.7 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Carbohydrates
- 14.3 g
- Fat
- 16.9 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 180.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50 min
Cannelés au thon
40 min
Madeleines basilic-parmesan
30 min
Gougères au curry
1h
Mini-financiers chèvre et miel
35min
Sablés au maroilles
50 min
Cake chorizo-courgette
45 min
Muffins courgette et saucisse farcis
40 min
Minimuffins de butternut au comté
30 min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Clafoutis de poulet et poivron
1h 20 min
Bâtonnets de brocoli au cheddar
55 min