Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Spinaci
- 500 g di acqua
- 250 g di spinaci freschi
Pane in cassetta
- olio extravergine di oliva q.b.
- 220 g di latte
- 20 g di zucchero
- 12 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 420 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 789.2 kJ / 188.6 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 5.7 g
- Saturated Fat
- 3.1 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 365.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi di broccoli
1h
Pan di spagna salato natalizio
1h
Panini ranocchio
3h 30min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3h 20min
Scarcedda lucana
2h
Yogurt al cioccolato
13h
Crostata ai cachi freschi
1h
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30 min
Pane alla zucca e mandorle
5h
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35 min