Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Spinaci
- 500 g di acqua
- 250 g di spinaci freschi
Pane in cassetta
- olio extravergine di oliva q.b.
- 220 g di latte
- 20 g di zucchero
- 12 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 420 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 60 g di burro morbido, a pezzi
- 10 g di sale
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 789.2 kJ / 188.6 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 5.7 g
- Saturated Fat
- 3.1 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 365.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 Min
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 Min
Frutta secca dolce e speziata
1 Std.
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1 Std. 30 Min
Chips di verdure al forno (TM6)
1 Std. 45 Min
Yogurt al cioccolato
13h
Crostata al cioccolato e lamponi
2h
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Pagnotta rustica
3 Std.
Piccoli Babka (senza lattosio)
4 Std.
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.