Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g d'eau
- 10 g de sel
- 300 g de pâtes sèches, type macaroni
- 200 g de cheddar
- 40 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2817.8 kJ / 673.5 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Carbohydrates
- 71.2 g
- Fat
- 30.8 g
Alternative recipes
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 Min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1 Std.
Pain à l'ail, au cheddar et au chorizo
1 Std. 30 Min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
35min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 Min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1 Std.
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10min
Mac and cheese
35min
Gratin de ravioli
1h 40 min
Gratin de pâtes au chèvre
40min