Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cubetto di lievito di birra fresco
or 1 bustina di lievito di birra disidratato - 30 g di zucchero
- 500 g di farina di forza (o manitoba) + q.b.
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 10 g di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 36.8 g
- Fat
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Pasta Choux
2 Std.
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Pasta all'uovo
1 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Piadina romagnola
15 Min
Danubio dolce
3h 25min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Colomba classica
6h 45min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min