Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di farina manitoba
- 20 g di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco
or 1 bustina di lievito di birra disidratato - 40 g di latte intero
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di burro fuso
-
100
g di cioccolato al latte in 8 pezzi
or 100 g di crema gianduia - 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Zufoli
5h
Trancetti al latte
6h 30 min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Panini al latte e cioccolato
3h
Panini dolci al latte
2h 40 min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40min
Pain au chocolat
5h
Bruco brioche
2h
Corona di pan di pizza
4 Std.
Panini al latte
4hod. 50min
Panini all'olio
3h 10min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min