Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di farina manitoba
- 20 g di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco
or 1 bustina di lievito di birra disidratato - 40 g di latte intero
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di burro fuso
-
100
g di cioccolato al latte in 8 pezzi
or 100 g di crema gianduia - 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche francese al burro
5u. 40min
Brioches
4 Std. 50 Min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Bauletto bicolore
6 Std. 25 Min
Panini al latte e cioccolato
3 Std.
Zufoli
5h
Pancarrè
5h
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Parker Rolls (panini soffici)
3 Std.
Hot dog
4 godz. 55 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Panini all'olio
3h 10min