Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 c. à soupe d'épices à spéculoos
- 80 g de beurre, mou
- 150 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 30 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 286 kJ / 68 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 2 g
Alternative recipes
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Brioche Nanterre
4hod. 15min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3 Std. 55 Min
Pain marguerite pavot et curry
15hod. 45min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Muffins au granola, poire et raisins secs
35p
Minipains façon bretzel
2h
Financiers aux amandes
20min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6 godz. 25 min
Cake marbré à la vapeur
1óra 15p