Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 90 g di cavoletti di Bruxelles, tagliati a metà
- 90 g di cimette di cavolfiore, tagliati a metà se grandi
- succo di limone, a piacere (optional)
- olio extravergine di oliva, a piacere (optional)
- Nutrition
- per 30 g
- Calories
- 57 kJ / 14 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 0.5 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 0 mg
In Collections
Alternative recipes
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 Min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 Std.
Carote e patate dolci al vapore
30 Min
Contorno di cavolfiore al forno
30 Min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Finocchi gratinati
30 Min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Patate e zucca al vapore
25min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min