Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di nocciole tostate
- 60 g di mandorle pelate
- 60 g di gherigli di noci
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro freddo, a tocchetti
- 200 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 574.2 kJ / 137.2 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 9.2 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 8.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta di mandorle e pistacchi
1j
Quiche di zucca ed erbette
1j 30 menit
Bussolà alla vicentina
1j
Pane agli spinaci
3sa
Biscotti noci e datteri
1j
Biscottini all'arancia e muesli
1j
Biscotti con bucce di banane
1j 30 menit
Crackers al formaggio
4j 30 menit
Cracker al farro
2j
Cookies con frutta secca
1j
Biscottini con farina di castagne, nocciole e gocce di cioccolato
1j 30 menit
Biscotti alle nocciole e crema gianduia (senza uova)
1j 30 menit