Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Hartkäse (z. B. Bergkäse), in Stücken
- 80 g Karotten, in Stücken
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Schinken, in Stücken
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in groben Röllchen
- 200 g Topfen, 20% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ei, verquirlt
- 1 TL Zitronensaft (optional)
- 2 Packungen Blätterteig
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 408 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 6 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 182 mg
In Collections
Alternative recipes
Brokkolistrudel mit Schinken und Käse
40 Min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Schneller Beerenstrudel
50 Min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1 Std. 45 Min
Gemüsetoast mit RUPP Big Toast
30 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1hod.
Speck-Spieße
1hod. 30min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Käsestangerl
35 min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Schnittlauchsauce
10 min