Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g de dattes, dénoyautées, séchées
- 1 piment rouge, frais coupé en deux, épépiné
- ½ bouquet de coriandre, fraîche, effeuillée
- 2 échalotes, coupées en deux
- ¾ c. à café de curry en poudre
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ¾ c. à café de sel
- 250 g de beurre, mou, en morceaux
- 50 g de tahin
- Nutrition
- per 20 portions
- Calories
- 9573 kJ / 2287 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 7.4 g
In Collections
Alternative recipes
Poulet en sauce à la pêche
No ratings
Tarte aux légumes
1h
Tarte aux fruits arc-en-ciel
1h 40min
Chili con carne
No ratings
Moutarde aux figues
1h
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25min
Pain aux poires
No ratings
Fagotto napoletano
No ratings
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Croissants au fromage
40 min
Pavé au chocolat épicé
12 godz.
Focaccia aux anchois
1 godz. 45 min