Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 1260 g di acqua
- 70 g di strutto
- 500 g di farina di semola di grano duro
- 10 g di sale
Ripieno
- 500 g di patate, pelate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 pomodori secchi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 4632.9 kJ / 1107.3 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Carbohydrates
- 118.8 g
- Fat
- 58.8 g
- Saturated Fat
- 18.1 g
- Fibre
- 20 g
- Sodium
- 2223.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Coleslaw con Affettatutto Bimby®
15 Min
Tortine in vasetto
1 Std.
Christmas Tree Tartlets
40min
Mousse al cioccolato (vegan)
1 Std. 30 Min
Vincisgrassi
2 Std. 30 Min
Pavlova con pere all'arancio (TM6)
5h
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30min
Pollo speziato con Tabbouleh
Keine Bewertungen
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 Std. 30 Min
Patate duchessa (TM6)
1 Std.
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45min
Braciole pugliesi
1 Std.