Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di latte
- 240 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di peperoni rossi o misti, a fette (0,5 cm x 5 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 300 g di salame napoletano, fette sottili
- 300 g di mozzarella per pizza, grattugiata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3245.9 kJ / 775.8 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Carbohydrates
- 58.7 g
- Fat
- 45.8 g
- Saturated Fat
- 20.6 g
- Fibre
- 9.5 g
- Sodium
- 1433.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Crespelle ai funghi
1 Std. 30 Min
Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco
3 Std.
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 Min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Bruco tramezzino
30 Min
Gattò di patate e spinaci
2h
Barchette feta e bietole
2h
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Mondeghili
40 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h