Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de pêches, coupées en quatre et dénoyautées
- 90 g de bananes, épluchées, coupées en morceaux
- 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 1711.9 kJ / 409.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 101.4 g
- Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Compotée de pruneaux, cannelle et vanille
12h
Confiture de framboises
1 godz. 5 min
Confiture de myrtilles
No ratings
Gelée de framboise et citron
45 min
Pain croustillant à l’épeautre
2 Std.
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Confiture de prunes
45 min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45 min
Petits pains au seigle
12h
Confiture d’abricots
45 min