Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de pêches, coupées en quatre et dénoyautées
- 90 g de bananes, épluchées, coupées en morceaux
- 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 1711.9 kJ / 409.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 101.4 g
- Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Confiture de fraises et de rhubarbe
No ratings
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Pain de mie
3 Std.
Glace à la vanille
12h
Glace à la pomme et au lait de coco
10 Min
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Flans de semoule
1 Std. 15 Min
Confiture de prunes
45min
Yogourt nature
12h
Mousse au mocca rapide
5 Min