Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé

Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé

4.0 3 ratings
Prep. 25 min
Total 2 h 45 min
6 portions

Ingredients

  • feuilles de gélatine
    6
  • de l'eau pour tremper
  • orange bio de préférence
    1
  • d'asperges blanches épluchées, les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)
    150 g
  • de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
    400 g
  • de poivre de Cayenne, moulu
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de jus d'orange
    20 g
  • d'asperges vertes les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)
    150 g
  • de jus de citron vert
    40 g

Nutrition per 1 portion

Calories 309 kcal / 1292 kJ
Protein 10 g
Fat 26 g
Carbohydrates 8 g
Fibre 1.5 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...