Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g neutrales Öl (z.B. Raps- oder Sonnenblumenöl), etwas mehr zum Einfetten
- 750 g Himbeeren, gefroren
- 230 g Zucker
- 550 g Milch
- 4 Eier (Größe M)
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 1 Päckchen Backpulver (16 g)
- 2 Päckchen Vanillepuddingpulver (à 37 g)
- 750 g Schlagobers, 36% Fett
- 2 Päckchen Sahnesteif (à 8 g)
- 150 g Butterkekse (24 Stück)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1470 kJ / 351 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 25 g
- Saturated Fat
- 9 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 127 mg
In Collections
Alternative recipes
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35min
Sonntagsgugelhupf
1h 5min
Erdbeer-Maulwurfkuchen
5 godz.
Schoko-Vanille-Schnitte
4h
Herzkuchen mit Schokomousse
5 godz.
Luftige Topfentorte mit Himbeerfüllung
13 Std.
Einfache Cremeschnitte
3h 45 min
Jägersauce mit Knödel
50min
Karottentorte mit Zuckerguss
3 godz. 10 min
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5 godz.
Schokomousse Ruck-Zuck
5 min
Nutella-Schnitte
2h