Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Keksboden
- Rapsöl zum Einfetten
- 80 g Butter, in Stücken
- 150 g Biscoff-Kekse
Cheesecake-Creme
- 100 g Zucker
- 250 g Schlagobers, 36% Fett
- 400 g Frischkäse
- 200 g Biscoff-Aufstrich
Fertigstellung
- 30 g Biscoff-Aufstrich
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1835 kJ / 439 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 35 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 178 mg
In Collections
Alternative recipes
Geburtstagstorte für Kinder
2h
Apfelpunsch-Sirup
45 min
One Pot Mac & Cheese
30 min
Saftiger Maracujakuchen mit Glasur
1 godz. 45 min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1 godz. 10 min
Kuchen mit Hase
1 godz. 30 min
Maronihonig
15 Min
Ciambellone mit Nutella
45 min
Einfache Cremeschnitte
3h 45min
No Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4 Std. 35 Min
Luftiger japanischer Cheesecake (Soufflé-Käsekuchen)
2h 15min
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4h