Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 80 g Cornflakes, ungesüßt
- 80 g Semmelwürfel
- 1 EL Milch
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ¼ TL Knoblauch, granuliert
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Frittierfett
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1525 kJ / 364 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Käse-Hotdogs mit Sesam
1sa 40 dk
Menü: Faschierte-Bällchen mit Rahmsauce und Erdäpfel-Kürbisgratin; Zwetschkenkuchen
1sa 20 dk
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1 godz. 45 min
Lasagne
1 godz. 45 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1sa 40 dk
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3 Std. 10 Min
Langos
1 Std. 55 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 dk
Backofen-Nuggets
40 dk
Fleischbällchen auf schwedische Art (Köttbullar)
40 dk
Pulled Pork Burger BBQ-Style
1sa 40 dk
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min