Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 160 g di prosciutto cotto, a fette, in quarti
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio di oliva
- 450 g di cavolo verza, a striscioline (1 cm)
- ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di panna
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 punta di coltello di noce moscata in polvere
- 750 g di gnocchetti di farina, tipo spätzle
- ½ mazzetto di prezzemolo (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 4073.5 kJ / 973.6 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 153.1 g
- Fat
- 24.5 g
In Collections
Alternative recipes
Gratin di gnocchi al porro
50min
Confettura di mirtilli
45min
Insalata di würstel e formaggio
No ratings
Spätzle alla grigionese (2 porzioni)
45min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Knöpfli
50min
Condimento allo yogurt
10min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Maluns grigionesi
No ratings
Capuns grigionesi
35min
Vinaigrette di senape e aneto
No ratings
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min