Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Asparagi
- 600 g di acqua
- 950 g di asparagi verdi, il terzo inferiore pelato
- ½ di cucchiaino di sale
Salsa olandese
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 30 g di vino bianco
- 10 g di aceto balsamico bianco
- 2 tuorli d'uovo (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 150 g di yogurt greco al naturale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1250 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Insalata di verdure in stile Thermomix®
10 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Crostata al rabarbaro
55 Min
French Dressing
15 Min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Polenta ticinese
45 Min
Riso casimiro
45 Min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min