Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 30 mesi)
- 250 g di latte
- 30 g di burro
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 1 tuorlo
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 26.7 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Fonduta
8 Std. 20 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Fonduta svizzera
20 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1小时 20 分钟
Flan ai quattro formaggi
1 Std.
Cocktail di fragole e Champagne con mini cheesecake
4h 40min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min