Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 orange non traitée, zeste et jus
- 400 g d'eau
- 500 g de potimarron, coupé en dés
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 120 g de fécule de maïs
- ½ c. à café de cannelle en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 8 c. à soupe de sucre de canne
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1154 kJ / 271 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Clafoutis vapeur pomme-fruits rouges
1h
Cake au chou-fleur
1h 15 min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2j 15 menit
Crèmes lait d'amande-pistache, compotée d'abricots et sablés
3u. 30min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2h 30 min
Gâteau de semoule à l'orange
6 godz. 45 min
Blanc-manger à la banane
3 Std. 15 Min
Cheesecake à la vapeur
1h 30min
Brioche au potiron
3h 45min
Entremets chocolat noisette
2h 30 min
Milla de potiron
1h 10 min