Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 gramů zázvoru, na kousky
- 300 gramů hrušek, oloupané, na kousky, bez jadřince
- 25 gramů ovocného sirupu
- 15 gramů citrónové šťávy
- 80 gramů vodky, s příchutí hrušky, např. hruškovice
- 100 gramů kostek ledu
- 2 plátky karamboly, na ozdobu
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 816 kJ / 195 kcal
- Protides
- 0.7 g
- Glucides
- 27.4 g
- Lipides
- 0.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Ježčí bulky
2 godz. 30 min
Plněná rajčata s fetou
Pas d’évaluation
Zabaione
15min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Pas d’évaluation
Sezamové pralinky s pumpernicklem
Pas d’évaluation
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Pas d’évaluation
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30 Min
Fenyklový digestiv
10min
Krvavá Mary
5min
Hrušky v červeném víně
Pas d’évaluation
Malinový sekt
1 Std. 30 Min