Versions compatibles
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů vody
- 800 gramů brambor, oloupaných, na plátky (0.5 cm)
- 1 svazek čerstvé petržele, omyté a osušené
- 200 gramů gorgonzoly, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 100 gramů mléka, nebo podle potřeby
- Infos nut.
- par 100 gramů
- Calories
- 502 kJ / 120 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 11.8 g
- Lipides
- 5.7 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gnocchi trikolóra
25min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
1 godz. 15 min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 godz. 30 min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30 Min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1h 40min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 Min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1u.
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1u.
Rychlé makaróny z trouby
1 Std. 10 Min