Versions compatibles
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 85 g
- Lipides
- 16 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gnocchi trikolóra
25min
Gnocchi s avokádem
20min
Rychlá kolínka s rajčatovou omáčkou
15min
Farfalle v italských barvách
30min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Gratinované cukety a rajčata
1h
Tuňák s bramborem po baskicku
30min
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1h 15min
Těstoviny s tuňákem
40min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min