Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů oleje
- 300 gramů brambor, vařených, na kousky
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
ou 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů rukoly, na kousky (2 cm)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 574 kJ / 137 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 14 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 1.1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10 min
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 min
Avokádovo-rajčatová polévka
40min
Zeleninový krém
45min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Krémová zeleninová polévka
35 min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 Min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Polévka červená z řepy
35 min
Krémová květáková polévka
30 Min