Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- máslo (nesolené), na vymazání
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů šalotky, napůl
- 2 stonky řapíkatého celeru, na kousky
- 15 gramů olivového oleje
- 900 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na nudličky
- 3 vejce
- 150 gramů crème fraîche
- 1 svazek čerstvé bazalky (nechte si stranou 12 lístků)
- 1 špetka muškátového oříšku, mletého
- 10 gramů soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1124 kJ / 269 kcal
- Protides
- 28.6 g
- Glucides
- 2.6 g
- Lipides
- 16 g
- Fibre
- 1.1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vitello tonato
2h
Zabaione
15min
Avokádovo maracujové smoothie
10min
Artyčokový dip s tofu
10min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Pas d’évaluation
Paprika a pórek s balzamikem
30min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4 Std. 10 Min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Ciderová sangría
Pas d’évaluation
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Pas d’évaluation
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 godz. 30 min
Žampiony v octu
Pas d’évaluation