Ice cream cone cupcakes
TM6 TM5 TM31

Ice cream cone cupcakes

4.5 (13 évaluations )

Ingrédients

Cupcakes

  • 24 - 28 mini ice cream cones (see Tips)
  • 250 g white sugar
  • 250 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 200 g buttermilk
  • 4 eggs
  • 400 g self-raising flour
  • 1 pinch salt
  • natural food colouring of choice (approx. 3 colours)

Buttercream icing

  • 500 g icing sugar (see Tips)
  • 240 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 2 tsp boiling water
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • 100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1370 kJ / 326.2 kcal
Protides
3.7 g
Glucides
44.3 g
Lipides
15.4 g
Graisses saturées
9.3 g
Fibre
0.9 g
Sodium
137.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives