Appareils & accessoires
Forelmousse
Prép. 5min
Total 5min
20 stuks
Ingrédients
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
4 g
Calories
257 kJ /
62 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.2 g
Glucides
5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestjes
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Mousse van ham
10min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mousse van tonijn
10min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Yoghurtdressing
5min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Appelmoes
20min
Mayonaise
5min