Appareils & accessoires
Viscurry
Prép. 15min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
1490 kJ /
359 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.1 g
Glucides
11 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Recettes
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Snelle Thaise kipcurry
40min
Rijstsalade
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm en venkel risotto
25min
Kip in perziksaus
40min
Arabische kip met couscous
45min
Risotto bolognese
45min
Vislasagne met courgette
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min