Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (optionnel)
ou 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (optionnel) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (optionnel)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 16 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Sebzeli Tavuk
45min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Kremalı Viski Likörü
15 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 Std.
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1h 15min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.