Appareils & accessoires
Bamia (okra and meat stew)
Prép. 15min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
okra trimmed800 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into halves200 g
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
795.1 mg
Protides
35.6 g
Calories
1672.2 kJ /
398.2 kcal
Lipides
21.8 g
Fibre
11.2 g
Graisses saturées
4.8 g
Glucides
10.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Authentic Lebanese
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Mint lemonade
5min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Red lentil soup with cumin
55min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Curried chicken rasam
50min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Okra and meat stew (bamia)
1h