Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 750 gramů batátů, na kostky
- 130 gramů cibule, napůl
- 520 gramů bílé cizrny, konzervované, scezené
- 700 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
-
100
gramů crème fraîche
ou 100 gramů zakysané smetany, 20 % tuku - 1 polévková lžíce čerstvé petržele, najemno nasekané
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 885 kJ / 210 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 5 g
- Fibre
- 6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s dýní a taleggiem
45 min
Květáková kari polévka
45 min
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40min
Krémová polévka z červené čočky
35 min
Dýňovo-čočková polévka
45 min
Krémová zeleninová polévka
35 min