Appareils & accessoires
Mint Chocolate Pudding Cups
Prép. 15min
Total 2h 50min
6 portions
Ingrédients
Mint Pudding
-
heavy whipping cream16 oz
-
corn starch4 tbsp
-
fresh mint leaves plus extra to garnish20
-
sugar2 ½ oz
-
egg yolks from large eggs6
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter cubed (1 in.)2 oz
Cookie Crusts
-
unsalted butter cubed (1 in.)2 oz
-
chocolate sandwich cookies with cream filling6 ½ oz
Whipped Cream
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
sugar½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
3209 kJ /
767 kcal
Lipides
64 g
Fibre
1 g
Glucides
44 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
No Bake Desserts
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Buttercream Frosting
5min
Salted Caramel Florentines
55min
Asian-Style Sautéed Rice
35min
Butterscotch Pudding
35min
Flan Pudding
3h
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1h 20min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1h 45min
Chocolate Fudge Cake
2h
Chocolate Ice Cream
36h
Strawberry Cheesecake Cupcakes
1h 20min
Yam Gratin
30min
Birthday Cake
2h