Appareils & accessoires
Rundvlees Stroganoff
Prép. 25min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie40 g
-
ossenhaas biefstuk in repen (1 x 1 x 4 cm)600 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in kwarten250 g
-
water30 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
½ runderbouillonblokje, zelfgemaaktrunderbouillonpasta zelfgemaakt½ tl
-
mosterd liefst pittige zoals dijonmosterd1 tl
-
room200 g
-
augurken (optionnel) in reepjes50 g
-
verse peterselie gehakt, ter garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porties
Protides
36 g
Calories
1871 kJ /
449 kcal
Lipides
31 g
Fibre
1.9 g
Glucides
6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Steak Stroganoff
45min
Griekse varkensstoofpot
45min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Appels met cidersabayon
Pas d’évaluation
Runderragout met aardappelen
1h 10min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Alpengratin
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min