Appareils & accessoires
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Prép. 10min
Total 20min
1 portion
Ingrédients
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
7 - 10 ½ oz red onion, cut in wedgesyellow onions cut in wedges7 - 10 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
22 mg
Protides
3 g
Calories
1030 kJ /
246 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
12 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Onions
14 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Roasted Garlic
15min
Basic Basmati Rice
35min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Sautéing 7 oz Onions
20min
Steamed Corn on the Cob
25min