Appareils & accessoires
Italian "Baked" Beans
Prép. 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingrédients
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
903 mg
Protides
19 g
Calories
1180 kJ /
282 kcal
Lipides
2 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
49 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BBQ Time Savers
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12h 20min
Smoky Black Bean Soup
35min
Vegetarian Chili
50min
Vegetable Patties
1h
Vegan Green Pea Fritters
20min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Black Bean Dip
5min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min