Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 50 g oliwy z oliwek
-
400
g krojonych pomidorów, z puszki
ou 400 g pomidorów, dojrzałych, pokrojonych na kawałki - 50 g wody
- 2 szczypty soli
-
4
filety z halibuta (ok. 125 g każdy), świeże
ou 4 filety z sandacza (ok. 125 g każdy), świeże
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 1096 kJ / 262 kcal
- Protides
- 23 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 2.4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami
25 min
Halibut na parze z warzywami, żółtą soczewicą i zielonym sosem
1h
Ryba na parze z zielonym purée
50min
Ryby z ryżem z warzywami
50min
Ryba z warzywami i purée z kalafiora
40min
Ryba z warzywami na parze
1h 15 min
Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym
30min
Ryba na parze z sosem pomidorowym
1h
Łosoś na parze, po azjatycku
1h
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40min
Ryba z ziemniakami z sosem pomidorowym
50min
Dorsz w sosie cytrynowym z musztardą i marchewką
50min