Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 gramů sýru Gruyére, na kousky
- 500 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 20 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli, plus extra for seasoning
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 čajové lžičky hladké mouky (10 gramů)
- 900 gramů vody
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody), chicken or beef
ou 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty - 12 plátků bagety, tvrdší, nebo jiného křupavého pečiva
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Protides
- 9.5 g
- Glucides
- 28.7 g
- Lipides
- 12.9 g
- Fibre
- 2.7 g
Recettes alternatives
Rajčatová krémová polévka
30 dk
Chlebová polévka
25 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 dk
Parmazánová polévka s rýží
25 Min
Kulajda
40 Min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min
Krém z pečeného česneku
1u. 5min
Polévka ze zrajícího sýru
25 Min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 dk