Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 - 5 snítek čerstvého estragonu (pouze lístky, stonky uchovejte do dalšího kroku)
- 80 gramů šalotky
- 80 gramů vinného octa, bílého
- 180 gramů másla, na kousky
- 4 žloutky
- ½ - 1 čajová lžička soli
- 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- Infos nut.
- par 250 gramů
- Calories
- 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
- Protides
- 14.1 g
- Glucides
- 19.8 g
- Lipides
- 160.9 g
- Graisses saturées
- 97.8 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 1806 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Baleárská omáčka
15 min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 Std.
Holandská omáčka
15 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 min
Fermentovaná červená pšenice a houby
Pas d’évaluation
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Pas d’évaluation
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 min
Holandská omáčka
15 min
Bešamelová omáčka
15 min