Appareils & accessoires
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
Prép. 5min
Total 1h 40min
12 pieces
Ingrédients
-
black sugar200 g
-
water1110 g
-
pandan leaves tied into knots2
-
dried yeast powder10 g
-
plain flour450 g
-
egg1
-
baking powder20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
36 mg
Protides
7 g
Calories
975 kJ /
233 kcal
Lipides
2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
46 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Heritage Cupcakes
10 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Wholemeal Mantou
1h
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Homemade Pandan Kaya
55min