Appareils & accessoires
Kaya Kok (Kaya Puffs)
Prép. 15min
Total 1h 10min
12 pieces
Ingrédients
Oil dough
-
plain flour plus extra for dusting125 g
-
80 g margarine, coldbutter cold80 g
Water dough
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
salt1 pinch
-
icing sugar25 g
-
40 g margarine, coldbutter cold40 g
-
water95 g
-
kaya homemade or store-bought, chilled220 g
-
egg yolk1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
34 mg
Protides
4 g
Calories
991 kJ /
237 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
31 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kneading: Asian Recipes
11 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Mantou buns
1h 30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Wholemeal Mantou
1h
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Potato Buns
3h
Killer Toast
2h
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Egg Tarts
50min
Homemade Pandan Kaya
55min