Appareils & accessoires
Veen- en vlierbessen punch
Prép. 30min
Total 10min
6 glazen
Ingrédients
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
2 g
Calories
597 kJ /
143 kcal
Lipides
1 g
Glucides
30 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Rabarberijs
36h 25min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Yoghurt en muntdressing
15min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Cheesecake likeur
10min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Kip met citroen
50min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min