Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 713 kJ / 170 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 1.3 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 0.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Česnekovo sýrová pomazánka
5 menit
Hermelínová pěna
10 menit
Třená niva
5 menit
Vaječná pomazánka s cibulí
5 menit
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 menit
Pomazánka z krabích tyčinek
6min
Lahůdková rybí pomazánka
5 menit
Falešná humrová pomazánka
15 Min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 menit
Budapešťská pomazánka
10 menit
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10 menit
Pomazánka z uzené makrely
15 Min