Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 gramů cibule
- 1 kus uzené makrely, vykostěné, bez kůže
- citrón, pár kapek, dle chuti
- 1 vejce, uvařené natvrdo
- 1 kus kyselé okurky, větší
- 50 gramů sýru, tvrdého, např. Eidamu
- 60 gramů másla
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce pažitky, nakrájené nadrobno
- 1 polévková lžíce hořčice, plnotučné
- 1 polévková lžíce zakysané smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 713 kJ / 170 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 1.3 g
- Lipides
- 14 g
- Fibre
- 0.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vaječná pomazánka s cibulí
5 min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 分钟
Lahůdková rybí pomazánka
5 min
Čabajská pomazánka
15min
Škvarková pomazánka
5 min
Vaječná pomazánka se šunkou
25 分钟
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 min
Tuňáková pomazánka s kukuřicí
10 min
Křenová pomazánka
7 Min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Hermelínová pěna
10 min
Budapešťská pomazánka
10 min