Versions compatibles
Supă cremoasă de dovlecel
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi (optionnel)
- 2200 g dovlecei, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 600 g apă
-
3
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
ou 4 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 2 lingurițe sare
- 1 linguriță piper măcinat
- 30 g unt
- 120 g cremă de brânză
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 414 kJ / 99 kcal
- Protides
- 5 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 5 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 928 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Budincă de orez cu caise, gătită lent
5h 35 min
Supă cremă de sparanghel
25 Min
Jeleu de chilli
Pas d’évaluation
Salată de radicchio cu arpacaș și linte
Pas d’évaluation
Cuburi de zahăr cu mentă
24h
Supă de dovleac
Pas d’évaluation
Plăcințele cu carne și rozmarin
Pas d’évaluation
Crochete de cartofi
35 min
Chiftele din cartofi cu umplutură de ciuperci
1 godz.
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Pas d’évaluation
Supă cremoasă de roșii
Pas d’évaluation
Pere în vin roșu
3h 20 min