Appareils & accessoires
Tarte tatin
Prép. 30min
Total 2h
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
cold water50 g
-
sea salt1 pinch
Caramel and filling
-
caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, cut into pieces70 g
-
water1030 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Granny Smith apples peeled and cut into sixths (see Tips)8
-
vinegar1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
23.9 mg
Protides
3.1 g
Calories
1535.7 kJ /
367 kcal
Lipides
17.7 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
49.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Mustard and dill vinaigrette
5 min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 godz.
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min