Appareils & accessoires
Beef jerky
Prép. 20min
Total 1h 50min
265 g
Ingrédients
-
beef mince500 g
-
soy sauce50 g
-
fish sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
honey30 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
mixed spice of choice (Peri peri, Cajun, Baharat - see Tips)2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
5441.6 mg
Protides
92.5 g
Calories
6970.8 kJ /
1666.1 kcal
Lipides
120.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
41.1 g
Glucides
51.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Pas d’évaluation
Indonesian red spice paste
45min
Chilli crunch (TM6)
30min
Polish egg salad with tartar sauce
10min
Lemon pepper seasoning
1h 35min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27h
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
VEGEMITE® and cheese butter
10min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Parmesan cheese crisps
15min