Appareils & accessoires
Beef jerky
Prép. 20min
Total 1h 50min
265 g
Ingrédients
-
beef mince500 g
-
soy sauce50 g
-
fish sauce30 g
-
sesame oil20 g
-
honey30 g
-
raw sugar2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
mixed spice of choice (Peri peri, Cajun, Baharat - see Tips)2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
5441.6 mg
Protides
92.5 g
Calories
6970.8 kJ /
1666.1 kcal
Lipides
120.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
41.1 g
Glucides
51.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade sausages
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 Min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Pumpkin Chai Latte
20 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Tequila Sour (Metric)
10 Min
Mixed meat rillettes
4 Std. 10 Min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Pulled pork burgers
4 Std. 20 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Cheeseburger sliders
2 Std. 40 Min