Versions compatibles
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(optionnel)
ou 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (optionnel) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 115 kJ / 27 kcal
- Protides
- 2.2 g
- Glucides
- 3.7 g
- Lipides
- 0.4 g
- Fibre
- 2.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Buharda pişmiş bezelye
20 min.
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Pas d’évaluation
Rezene ve Balıklı Makarna
40 Min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Pas d’évaluation
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 Min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 Std.
Patates ve Havuç Püresi
45 Min